Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τι αξίζει το Ελληνικό Έθνος;




Αόρατα νήματα μας «κινούν» εμάς τα μικρά ανθρωπάκια όπως «εκείνοι» επιθυμούν. Στη σκακιέρα τους δεν είμαστε παρά πιόνια που αλλάζουμε θέση ή «φεύγουμε» από το παιχνίδι ως παράπλευρες απώλειες. Έχουν τα σχέδια τους και δεν τους ενδιαφέρει αν πονούμε, πεινούμε, λυπώμαστε ή θυμώνουμε. Όλοι μας είμαστε απλά «στρατιωτάκια» πάνω στη σκακιέρα τους. Για αντάλλαγμα, αφήνουν για εμάς το «καλύτερο» για το άμεσο μέλλον.

Εμφυλιος και Διαμελισμός. Όσο εμείς θα αυτοκτονούμε σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον, «αυτοί» θα μας αφαιρούν ότι χρειάζονται για τη συνέχιση της παρτίδας. Την προηγούμενη φορά που μας οδήγησαν στον Εμφύλιο ήταν για να μην λάβουμε μέρος στη Λεία Πολέμου μετά τον Β’ Παγκόσμιο και για να δημιουργηθεί Σλαβομακεδονικό κράτος. Τώρα, ο εμφύλιος θα γίνει για να μην λάβουμε μέρος στη εκμετάλευση των φυσικών κοιτασμάτων της χώρας. Έρχονται με τα κενά και «φιλικά» του προσωπεία να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας μαλώσουν σαν άτακτα παιδιά, αυτοί οι βάρβαροι και για να προστατεύσουν τους «άρχοντές» μας που ως υπάκουες και πρόθυμες μαριονέτες δίνουν γή και ύδωρ που δεν τους ανήκει. Οι φίλοι μας. Όταν έχεις μια γυναίκα πόρνη, όλοι σου χτυπούν την πόρτα και θέλουν να γίνουν φίλοι σου.

Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στο έθνος, λέγονται «φασίστες». Όσοι δεν πιστεύουν ονομάζονται προοδευτικοί και είναι πλήρως αρεστοί. Ακόμη και φανατικοί πατριώτες από κούνια έχουν αλλιωθεί από την αντεθνική προπαγάνδα των «αριστερών εταιρειών» και δεν καταλαβαίνουν καν, πόσο επηρεασμένοι είναι από αυτή την πλύση εγκεφάλου. Επειδή «εκείνοι» δεν θέλουν να έχουμε εθνική συνείδηση. Θέλουν να μην υπάρχουμε. Ως έθνος και ως ανεξάρτητο κράτος. Ποια είναι πλέον τα δικαιώματα της «εργατιάς» τώρα που το κράτος και το έθνος διαλύονται; Ποια θα είναι σε λίγο, όταν ολοκληρώσουν τα σχέδια τους; Οι δούλοι δεν έχουν δικαιώματα. Οι δούλοι δεν έχουν ιδιοκτησία. Οι δούλοι δεν έχουν παιδεία, υγεία, εργασία, ελευθερία. Οι δούλοι έχουν μόνο δουλειά και ψωμί. Αυτά και να μη ζηταμε περισσότερα, γιατί υπάρχουν πολλοί λαθρομετανάστες που μπορούν να πάρουν τη θέση μας.

Τι αξίζει το Ελληνικό Έθνος; Τα πάντα. Όλη η περιουσία υλική και πνευματική είναι του έθνους. Το κράτος υπάρχει για να προσφέρει παροχές και να προστατεύει το Ελληνικό Έθνος. Στο κράτος δεν ανήκει τίποτα. Το Έθνος προϋπήρχε του κράτους. Αυτό απελευθερώθηκε κι έκανε δικό του τον πλούτο του χώματος που δικαιωματικά του ανήκε. Από τον πλούτο του υπεδάφους μας και την Ακρόπολη και από τα δένδρα στα δάση μέχρι τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργημάτων των αρχαίων μας προγόνων, όλα μα όλα ανήκουν σ’ εμάς. Τους Έλληνες.

Αλήθεια, έχει έλθει καμία επιταγή στο σπίτι σας από το μερίδιό σας στα πνευματικά δικαιώματα της Πολιτείας του Πλάτωνα; Μήπως αλήθεια, κάποια τέτοιου είδους επιταγή ήλθε στο σπίτι σας από τα εισοδήματα των μουσείων και αρχαιολογικών χώρων της πατρίδας μας; Κάποια επιταγή από τα εισοδήματα των χρυσορυχείων που ενοικιάσθησαν για πενταροδεκάρες; Όχι βέβαια. Τι, αλήθεια, πιστεύετε θα γίνει στα κέρδη από τις γεωτρήσεις φυσικού αερίου που θα ξεπηδήσουν σαν τα μανιτάρια σε εντός ολίγου στις θάλασσές μας; Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχουμε.

Μιλώντας για αλήθεια, ποιος χρωστάει; Μήπως είμαστε πλούσιοι; Μήπως ο πλούτος μας, αν ήμασταν κυρίαρχος λαός υπερτερεί εκείνων κρατών της Μέσης Ανατολής; Σε αυτά τα κράτη οι πολίτες δεν παντρεύονται αλλοεθνείς για να μη χάσουν αυτόματα τα δικαιώματα από τα κέρδη που αντιστοιχούν στο κάθε κύτταρο του Έθνους τους. Εμάς μας προπαγανδίζουν τους γάμους με τον κάθε αλλόφυλο και αλλόθρησκο. Γιατί άραγε;

Επειδή όλα μας ανήκουν. Κι αν δεν υπάρχει το Ελληνικό Έθνος, αλλά μόνο ένας λαός που δεν έχει καμία σχέση με τους αρχαίους προγόνους μας ή με εκείνους που πολέμησαν για να έχουμε εμείς δικαιώματα πάνω στον πλούτο μας και όχι οι Τούρκοι ή οι Γερμανοί, τότε σε αυτόν τον λαό δεν ανήκει τίποτα. Οι πολιτικοί μας ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι την περιουσία του κράτους καθημερινά. Την περιουσία που δεν τους ανήκει, αφού ανήκει σε εμάς. Εμείς όμως φταίμε, επειδή εμείς τους δώσαμε την εξουσία να την διαχειριστούν. Αν είχατε έναν κακό διαχειριστή στα οικονομικά του σπιτιού σας, τι θα τον κάνατε; Αν έμπαινε κάποιος στο σπίτι σας κι έφερνε κόσμο για να τους πουλήσει την τηλεόραση, τα χρυσαφικά της μητέρας σας και τον καναπέ σας τι θα κάνατε; Σε τι διαφέρει η διεθνής συμμορία τοκογλύφων και οι εγχώριοι πολιτικοί, από του Τούρκους που έμπαιναν στα ελληνικά χωριά κι έπαιρναν παιδιά για γενίτσαρους, γυναίκες για τα χαρέμια, ζωντανά για φαγητό (αφήνοντας τους Έλληνες πεινασμένους και κομματιασμένους ψυχικά αφού αφαιρούνταν κύτταρα της ψυχής τους); Σε τίποτα. Ζούμε ακριβώς το ίδιο δράμα.

Αυτό είναι που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει. Ότι ψηφίζουμε κάποια υποκείμενα και τους δίνουμε την εξουσία για να ξεπουλούν και να παίρνουν με τη βία αυτό που ανήκει σε εμάς. Που θα έπρεπε αντίθετα να μας πληρώνουν για να ζούμε με τον τρόπο που η φύση μας έπλασε. Να φιλοσοφούμε, να εμπορευόμαστε και να στρατευόμαστε. Ως Έλληνες, όχι σαν δούλοι.

Στον δούλο-κιμά δεν ανήκει τίποτα. Στα έθνη ανήκουν τα πάντα. Και μιας και μας ενδιαφέρει περισσότερο το δικό μας, μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε πορεία πλεύσης συντόμως; Οι καρχαρίες καραδωκούν. Αρπάζουν, διότι πέρι αρπαγής πρόκειται, τις χήνες με τα χρυσά αυτά κι εμείς κοιμώμαστε. Αντί να ζούμε όπως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής σε μια χώρα με υποδομές και συνθήκες Ελβετίας, κάνουμε τους χαμάληδες μέσα στο δικό μας το οικόπεδο γωνία. Το καλύτερο των πέντε Ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Άλλα Έθνη της Ευρώπης ήδη ξεσηκώνονται ενάντια στην αυτοκρατορία. Που δεν έχουν ούτε στο απειροελάχιστο τον πλούτο μας, πνευματικό και υλικό για να ευημερεύσουν κι όμως δεν τους ενδιαφέρει. Θέλουν μόνο να είναι ανεξάρτητοι. Εμείς που έχουμε και την ανεξαρτησία μας υποθηκευμένη και τον πλούτο μας κλεμένο, καθόμαστε και τους κοιτάμε ή τους μουτζώνουμε αγανακτισμένοι. Το χειρότερο δε είναι, ότι χωριζόμαστε σε παρατάξεις με διαφορετικές παντιέρες, επειδή «αυτοί» το επιθυμούν, λες και δε φτάνει απλά και μόνο η λέξη «Έλληνας» για να μας προσδιορίσει.

Σύντομα όλα αυτά θα είναι παρελθόν. Το μέλλον όμως, θα είναι αυτό θα το δημιουργήσουμε εμείς. Με τις πράξεις μας. Μπορούμε να παραμείνουμε αγανακτισμένοι κι εμείς και τα παιδιά μας και τα δισέγγονά μας να ζητιανεύουν και να ζουν σαν δούλοι. Υπάρχουν πολλές χώρες της Αφρικής με αστείρευτο πλούτο. Οι Αφρικανοί όμως θέλουν να φύγουν από τις χώρες τους γιατί ζουν σε φαβέλες.

Εμείς όμως δεν γεννηθήκαμε δούλοι. Πριν από εμάς κάποιοι πολέμησαν για να ζούμε ελεύθεροι, να ορίζουμε και να εκμεταλευόμαστε μόνοι μας την χώρα μας για να επιβιώσουμε και να είμαστε ασφαλείς. Όλα αυτά δεν τα έχουμε πλέον. Ίσως να μην τα είχαμε ποτέ, αφού δίναμε εξουσία σε αυτούς που αποδείχθηκαν και αποδεικνύονται καθημερινά εχθροί μας. Ρίχνουν τις μάσκες. Κοιτάξτε τους. Δεν μας δίνουν επιλογές. Πρέπει να ψηφίζουμε, ή αυτούς ή τους ξαδέλφους τους, τους ανηψιούς και γιούς τους, όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουλίκια που ξέρουν μόνο να υπηρετούν. Ακόμη και τους λαθρομετανάστες υπηρετούς, εκτός από αυτούς που τους ταϊζουν τόσα χρόνια. Τα υπολοίμματα των αγάδων των Τούρκων. Ήδη ετοιμάζουν την επόμενη γενιά που θα κρύψουν μέσα στην ταραχή για να εμφανιστούν σας σωτήρες σε μια νέα εποχή πάνω από τις στάχτες. Θυμηθείτε τους όταν θα έλθει η ώρα, γιατί θα τους βρούμε ξανά μπροστά μας.


Νίκη Δαναών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου